Βαρυμπομπη Αλογα / Ασύλληπτες εικόνες! Άλογα έφτασαν στην πλατεία της ... : Στη βαρυμπόμπη, στην εύβοια, στη μεσσηνία.

Βαρυμπομπη Αλογα / Ασύλληπτες εικόνες! Άλογα έφτασαν στην πλατεία της ... : Στη βαρυμπόμπη, στην εύβοια, στη μεσσηνία.. Στη βαρυμπόμπη, στην εύβοια, στη μεσσηνία. «στις αδάμες, την βαρυμπόμπη, στην πλατεία της βαρυμπόμπης, στην περιοχή της φλόγας, υπάρχουν αναζωπυρώσεις σε κάποια σημεία και σε κάποιες αυλές σπιτιών», επισημαίνει ο κ. Η επόμενη ημέρα δείχνει την τεράστια ζημιά που προκάλεσε η πυρκαγιά στην βαρυμπόμπη. Πού οφείλεται η ταχύτατη εξάπλωση της καταστροφικής πυρκαγιάς στη βαρυμπόμπη. Κάτοικοι εγκαταλείπουν την περιοχή, σπίτια και αυτοκίνητα καίγονται, ενώ εκκενώνονται διαρκώς οικισμοί.

Άλογα έφτασαν στην πλατεία για να σωθούν! Στη βαρυμπόμπη, στην εύβοια, στη μεσσηνία. Συνεχίζεται η προσπάθεια απομάκρυνσης των αλόγων που βρέθηκαν σε κίνδυνο από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη, ενώ παράλληλα γίνεται και προσπάθεια συγκέντρωσης των αλόγων που κατάφεραν. Οι κάτοικοι έλαβαν και μήνυμα από το 112 προκειμένου να κινηθούν προς τις. Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί η βαρυμπόμπη, ο οικισμός αδάμες, οι θρακομακεδόνες και το ολυμπιακό χωριό.

Aυτός είναι ο φωτογράφος από το GNTM που τράβηξε τη viral ...
Aυτός είναι ο φωτογράφος από το GNTM που τράβηξε τη viral ... from nb.bbend.net
Σε τρία μέτωπα μαίνεται ακόμα η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι βαρυμπόμπη: «τώρα που ξημέρωσε η φωτιά στη βαρυμπόμπη έχει περιοριστεί, παντού υπάρχουν αποκαΐδια και στάχτες, είναι φοβερό αυτό που έχει συμβεί εκατοντάδες στρέμματα πευκοδάσους έχουν καεί. Ασύλληπτες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά στη βαρυμπόμπη. Μαίνεται η πυρκαγιά στην βαρυμπόμπη, η οποία έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη καταστροφή τόσο στο δάσος όσο και σε σπίτια, ενώ παράλληλα εντοπίζονται και. Τα κύρια μέτωπα βρίσκονται στον οικισμό αδάμες, που εκκενώνεται, στην άνω βαρυμπόμπη και το τρίτο στην περιοχή. Συγκλονιστικές στιγμές ζούμε… η φωτιά στη βαρυμπόμπη καίει τα πάντα στον διάβα της, με τις εικόνες που μεταδίδονται να είναι. Κάτοικοι εγκαταλείπουν την περιοχή, σπίτια και αυτοκίνητα καίγονται, ενώ εκκενώνονται διαρκώς οικισμοί. Τα κύρια μέτωπα βρίσκονται στον οικισμό αδάμες, που εκκενώνεται, στην άνω βαρυμπόμπη και το τρίτο στην περιοχή.

Οι ερευνητές του meteo του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών αναφέρουν τον λόγο που βγήκε εκτός ελέγχου η πυρκαγιά.

Τα κύρια μέτωπα βρίσκονται στον οικισμό αδάμες, που εκκενώνεται, στην άνω βαρυμπόμπη και το τρίτο στην περιοχή. Χαρακτηριστικά, άλογα από τους ιππικούς ομίλους τρέχουν να σωθούν από τη φωτιά, κατεβαίνοντας προς την πλατεία! #φωτια_βαρυμπομπη #φωτια #βαρυμπομπη #πυρκαγια #πυρκαγιες #antireport λοιπόν ξεκινάμε για βαρυμπομπη να βοηθήσουμε γιατί η φωτιά θα φτάσει στην ακρόπολη (σύντροφοι/ισσες από δυτική. «τώρα που ξημέρωσε η φωτιά στη βαρυμπόμπη έχει περιοριστεί, παντού υπάρχουν αποκαΐδια και στάχτες, είναι φοβερό αυτό που έχει συμβεί εκατοντάδες στρέμματα πευκοδάσους έχουν καεί. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, άλογα προσπαθώντας να ξεφύγουν από τη φωτιά από ιππικούς ομίλους που καίγονται έφτασαν μέχρι την πλατεία της βαρυμπόμπης. Εκκενώθηκαν για προληπτικούς λόγους οι ιππικοί όμιλοι που βρίσκονται στη βαρυμπόμπη, εξαιτίας. Στην περιοχή υπάρχει πληθώρα ιππικών ομίλων και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα άλογα να βγαίνουν στον δρόμο αναζητώντας μια θέση μακριά από τη φωτιά. Ασύλληπτες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά στη βαρυμπόμπη. Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι πυροσβεστικές αρχές, μετά τη φωτιά που μαίνεται από το μεσημέρι στη βαρυμπόμπη. Άλογα απαντώνται, εκτός από άθλημα στην ιππασία και τον ιππόδρομο, σε προεδρικές και βασιλικές φρουρές αλλά και σε ορισμένες άλλες περιπτώσεις, όπως σε έφιππες αστυνομικές δυνάμεις, καθώς. Τουλάχιστον 20 άλογα έτρεχαν στα στενά, ενώ ένα βρέθηκε στην πλατεία. Συνεχίζεται η προσπάθεια απομάκρυνσης των αλόγων που βρέθηκαν σε κίνδυνο από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη, ενώ παράλληλα γίνεται και προσπάθεια συγκέντρωσης των αλόγων που κατάφεραν. Άλογα τρέχουν στην πλατεία για να σωθούν.

Συνεχίζεται η προσπάθεια απομάκρυνσης των αλόγων που βρέθηκαν σε κίνδυνο από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη, ενώ παράλληλα γίνεται και προσπάθεια συγκέντρωσης. Σε τρία μέτωπα μαίνεται ακόμα η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι βαρυμπόμπη: Εφιαλτικές στιγμές στη βαρυμπόμπη που κυριολεκτικά καίγεται. «στις αδάμες, την βαρυμπόμπη, στην πλατεία της βαρυμπόμπης, στην περιοχή της φλόγας, υπάρχουν αναζωπυρώσεις σε κάποια σημεία και σε κάποιες αυλές σπιτιών», επισημαίνει ο κ. Κάτοικοι εγκαταλείπουν την περιοχή, σπίτια και αυτοκίνητα καίγονται, ενώ εκκενώνονται διαρκώς οικισμοί.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Όγδοοι οι Μάντης Καγιαλής στον ...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Όγδοοι οι Μάντης Καγιαλής στον ... from polispost.com
Στη βαρυμπόμπη, στην εύβοια, στη μεσσηνία. Άλογα έφτασαν στην πλατεία για να σωθούν! Τα κύρια μέτωπα βρίσκονται στον οικισμό αδάμες, που εκκενώνεται, στην άνω βαρυμπόμπη και το τρίτο στην περιοχή. Είναι πραγματικά συγκλονιστικές οι εικόνες από τη μεγάλη φωτιά στη βαρυμπόμπη. Συγκλονιστικές στιγμές ζούμε… η φωτιά στη βαρυμπόμπη καίει τα πάντα στον διάβα της, με τις εικόνες που μεταδίδονται να είναι. Άλογα απαντώνται, εκτός από άθλημα στην ιππασία και τον ιππόδρομο, σε προεδρικές και βασιλικές φρουρές αλλά και σε ορισμένες άλλες περιπτώσεις, όπως σε έφιππες αστυνομικές δυνάμεις, καθώς. Η επόμενη ημέρα δείχνει την τεράστια ζημιά που προκάλεσε η πυρκαγιά στην βαρυμπόμπη. Στόχος είναι να αποτραπεί η επέκταση της φωτιάς και η οριοθέτηση εντός της ημέρας.

Είναι πραγματικά συγκλονιστικές οι εικόνες από τη μεγάλη φωτιά στη βαρυμπόμπη.

Τουλάχιστον 20 άλογα έτρεχαν στα στενά, ενώ ένα βρέθηκε στην πλατεία. Συγκλονιστικές στιγμές ζούμε… η φωτιά στη βαρυμπόμπη καίει τα πάντα στον διάβα της, με τις εικόνες που μεταδίδονται να είναι. Είναι πραγματικά συγκλονιστικές οι εικόνες από τη μεγάλη φωτιά στη βαρυμπόμπη. Άλογα απαντώνται, εκτός από άθλημα στην ιππασία και τον ιππόδρομο, σε προεδρικές και βασιλικές φρουρές αλλά και σε ορισμένες άλλες περιπτώσεις, όπως σε έφιππες αστυνομικές δυνάμεις, καθώς. Μαίνεται η πυρκαγιά στην βαρυμπόμπη, η οποία έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη καταστροφή τόσο στο δάσος όσο και σε σπίτια, ενώ παράλληλα εντοπίζονται και. Στη βαρυμπόμπη, στην εύβοια, στη μεσσηνία. Περίπου 200 άλογα που βρίσκονταν στην περιοχή, μεταφέρθηκαν εχθές στο ολυμπιακό κέντρο «τώρα που ξημέρωσε η φωτιά στη βαρυμπόμπη έχει περιοριστεί, παντού υπάρχουν αποκαΐδια και. Άλογα έφτασαν στην πλατεία για να σωθούν! Στην περιοχή υπάρχει πληθώρα ιππικών ομίλων και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα άλογα να βγαίνουν στον δρόμο αναζητώντας μια θέση μακριά από τη φωτιά. Κάτοικοι εγκαταλείπουν την περιοχή, σπίτια και αυτοκίνητα καίγονται, ενώ εκκενώνονται διαρκώς οικισμοί. Στόχος είναι να αποτραπεί η επέκταση της φωτιάς και η οριοθέτηση εντός της ημέρας. 253 άλογα μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο μαρκόπουλο. Σε τρία μέτωπα μαίνεται ακόμα η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι βαρυμπόμπη:

Τα κύρια μέτωπα βρίσκονται στον οικισμό αδάμες, που εκκενώνεται, στην άνω βαρυμπόμπη και το τρίτο στην περιοχή. 253 άλογα μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο μαρκόπουλο. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, άλογα προσπαθώντας να ξεφύγουν από τη φωτιά από ιππικούς ομίλους που καίγονται έφτασαν μέχρι την πλατεία της βαρυμπόμπης. Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι πυροσβεστικές αρχές, μετά τη φωτιά που μαίνεται από το μεσημέρι στη βαρυμπόμπη. #φωτια_βαρυμπομπη #φωτια #βαρυμπομπη #πυρκαγια #πυρκαγιες #antireport λοιπόν ξεκινάμε για βαρυμπομπη να βοηθήσουμε γιατί η φωτιά θα φτάσει στην ακρόπολη (σύντροφοι/ισσες από δυτική.

Δήμος Διονύσου: «Οι ηρωικές προσπάθειες έχουν αποτέλεσμα ...
Δήμος Διονύσου: «Οι ηρωικές προσπάθειες έχουν αποτέλεσμα ... from rssnews.gr
Οι κάτοικοι έλαβαν και μήνυμα από το 112 προκειμένου να κινηθούν προς τις. Στόχος είναι να αποτραπεί η επέκταση της φωτιάς και η οριοθέτηση εντός της ημέρας. Πού οφείλεται η ταχύτατη εξάπλωση της καταστροφικής πυρκαγιάς στη βαρυμπόμπη. Η φωτογραφία από το πατρικό της με τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. Τα άλογα των ιππικών ομίλων της βαρυμπόμπης έφτασαν στην πλατεία προκειμένου να συγκλονιστικές εικόνες από το μέτωπο της μεγάλης φωτιάς που έχει ξεσπάσει στη βαρυμπόμπη. Δύσκολη η νύχτα στη βαρυμπόμπη με τις φλόγες να συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο και τους κατοίκους να είναι στους δρόμους, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες στο. Οι ερευνητές του meteo του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών αναφέρουν τον λόγο που βγήκε εκτός ελέγχου η πυρκαγιά. Κάτοικοι εγκαταλείπουν την περιοχή, σπίτια και αυτοκίνητα καίγονται, ενώ εκκενώνονται διαρκώς οικισμοί.

Οι ερευνητές του meteo του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών αναφέρουν τον λόγο που βγήκε εκτός ελέγχου η πυρκαγιά.

Τα άλογα των ιππικών ομίλων της βαρυμπόμπης έφτασαν στην πλατεία προκειμένου να συγκλονιστικές εικόνες από το μέτωπο της μεγάλης φωτιάς που έχει ξεσπάσει στη βαρυμπόμπη. Είναι πραγματικά συγκλονιστικές οι εικόνες από τη μεγάλη φωτιά στη βαρυμπόμπη. Το policenews μπήκε στην περιοχή της βαρυμπόμπης και κατέγραψε το μέγεθος της καταστροφής. Συνεχίζεται η προσπάθεια απομάκρυνσης των αλόγων που βρέθηκαν σε κίνδυνο από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη, ενώ παράλληλα γίνεται και προσπάθεια συγκέντρωσης. Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι πυροσβεστικές αρχές, μετά τη φωτιά που μαίνεται από το μεσημέρι στη βαρυμπόμπη. Αυτή την ώρα, οι φλόγες καίνε πίσω από το κρυονέρι και κατευθύνται προς βαρυμπόμπη, στα βασιλικά κτήματα και την εθνική οδό. Περίπου 200 άλογα που βρίσκονταν στην περιοχή, μεταφέρθηκαν εχθές στο ολυμπιακό κέντρο «τώρα που ξημέρωσε η φωτιά στη βαρυμπόμπη έχει περιοριστεί, παντού υπάρχουν αποκαΐδια και. Ασύλληπτες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά στη βαρυμπόμπη. Μαίνεται η πυρκαγιά στην βαρυμπόμπη, η οποία έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη καταστροφή τόσο στο δάσος όσο και σε σπίτια, ενώ παράλληλα εντοπίζονται και. Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί η βαρυμπόμπη, ο οικισμός αδάμες, οι θρακομακεδόνες και το ολυμπιακό χωριό. Οι ερευνητές του meteo του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών αναφέρουν τον λόγο που βγήκε εκτός ελέγχου η πυρκαγιά. «στις αδάμες, την βαρυμπόμπη, στην πλατεία της βαρυμπόμπης, στην περιοχή της φλόγας, υπάρχουν αναζωπυρώσεις σε κάποια σημεία και σε κάποιες αυλές σπιτιών», επισημαίνει ο κ. Χαρακτηριστικά, άλογα από τους ιππικούς ομίλους τρέχουν να σωθούν από τη φωτιά, κατεβαίνοντας προς την πλατεία!

Ασύλληπτες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά στη βαρυμπόμπη αλογα βαρυμπομπη. Κάτοικοι εγκαταλείπουν την περιοχή, σπίτια και αυτοκίνητα καίγονται, ενώ εκκενώνονται διαρκώς οικισμοί.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook